Κυριακή, 10 Μαρτίου, 2024

Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση οχτώ παιδικών χαρών στον Δήμο Τοπείρου

Κοινοποίηση

Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση οχτώ παιδικών χαρών στον Δήμο Τοπείρου

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα η αναβάθμιση οχτώ (8) παιδικών χαρών σε οικισμούς της Κοινότητας Ευλάλου του Δήμου Τοπείρου. Οι παρεμβάσεις με προϋπολογισμό πάνω από 200.000 ευρώ χρηματοδοτήθηκαν από το πρόγραμμα «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» του Πράσινου Ταμείου.




Οι εργασίες ανάπλασης υλοποιήθηκαν στις παιδικές χαρές που βρίσκονται στους οικισμούς Δέκαρχο, Κύρνο (x2), Ηλιόπετρα (x2), Κεντητή, Μικροχώρι και Παλαιό Ερασμίο, ώστε οι χώροι να είναι κατάλληλοι να φιλοξενήσουν τους μικρούς μας φίλους.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου δήλωσε: «Οι παιδικές χαρές αποτελούν καθημερινά πόλο έλξης για τους κατοίκους και τα μικρά παιδιά. Ο Δήμος μας αξιοποιώντας κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο μέσω των προγραμμάτων ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ του Υπουργείου Εσωτερικών και ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ του Πράσινου Ταμείου διαθέτει πλέον δεκαοχτώ (18) πιστοποιημένες παιδικές χαρές ώστε τα παιδιά μας να απολαμβάνουν ασφαλείς χώρους για παιχνίδι και ψυχαγωγία. Επιπλέον, το επόμενο διάστημα υπογράφεται η σύμβαση και ξεκινούν εργασίες για την ανάπλαση δύο (2) παιδικών χαρών στους οικισμούς Θαλασσιά και Εξοχή, ενώ σχεδιάζουμε την ανάπλαση επιπλέον κοινόχρηστων χώρων και σε άλλους οικισμούς του Δήμου μας».

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα