Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σουσάνα Ηλιάδου: Πέθανε η Πόντια γιαγιά με τα τερλίκια

Κοινοποίηση

Σουσάνα Ηλιάδου: Πέθανε η Πόντια γιαγιά με τα τερλίκια

Σε ηλικία 93 ετών άφησε την τελευταία της πνοή η Σουσάνα Ηλιάδου, η ηλικιωμένη Πόντια γυναίκα που το 2019 είχε συλληφθεί σε λαϊκή αγορά των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης να πουλά παράνομα, χωρίς άδεια, τα χειροποίητα τερλίκια (μάλλινες παντόφλες) που έπλεκε.




Η περιπέτεια της 93χρονης είχε ξεσηκώσει τεράστιο κύμα αντιδράσεων και συμπαράστασης στο πρόσωπο της και η ίδια δήλωνε ότι αισθανόταν ντροπή για όλο αυτό που της είχε συμβεί, αφού με τα χρήματα αυτά προσπαθούσε να ζήσει μετά από το θάνατο του συζύγου της.

Όπως ανέφερε στο protothema.gr η κόρη της Ιουλιέτα Ηλιάδου, η 93χρονη το τελευταίο διάστημα παρακαλούσε τον Θεό να την πάρει: «Δυστυχώς την χάσαμε την μαμά μου. Πέθανε στις 26 Δεκεμβρίου το βράδυ γύρω στις 23:00. Την είχαμε στο σπίτι, αλλά επειδή η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε, την πήγαμε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και μετά από λίγες ώρες πέθανε».

Η ηλικιωμένη, μετά από την αθώωση της από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον περασμένο Νοέμβριο, είχε φροντίσει να πει «ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξη που μου έδειξε στην περιπέτεια που πέρασα. Επιτέλους έχει φτάσει το τέλος της».

Η ταφή της Σουσάνας Ηλιάδου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον Άγιο Παύλο Χαλκιδικής και τα έξοδα ανέλαβε ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου.




Υπενθυμίζεται ότι το 2019 στην 93χρονη είχε επιβληθεί πρόστιμο 2.600 ευρώ για τη μη τήρηση βιβλίων, το οποίο ακυρώθηκε με απόφαση του διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργου Πιτσιλή, καθώς και διοικητικό πρόστιμο 200 ευρώ, το οποίο επίσης δεν επιβλήθηκε μετά και από την παρέμβαση μεταξύ άλλων του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος είχε καλέσει τις Αρχές να συμπεριφέρονται με ανθρωπιά και αλληλεγγύη.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα