Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πράξη αγάπης στην Ξάνθη – Πλήρωσαν τα τέλη κυκλοφορίας για το Γηροκομείο

Κοινοποίηση

Πράξη αγάπης στην Ξάνθη – Πλήρωσαν τα τέλη κυκλοφορίας για το Γηροκομείο

Σε μια κίνηση αγάπης, αλτρουϊσμού και ανθρωπιάς προχώρησε η επιχείρηση “ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ-ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε”, που προσέφερε 250 ευρώ στο Γηροκομείο «Μέγας Βασίλειος», της Ξάνθης, χρήματα με τα οποία καλύφθηκαν τα τέλη κυκλοφορίας του οχήματος του Ιδρύματος. 




«Ευχαριστούμε από καρδιάς! “ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ-ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε” Δωρεά 250€ για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας 2023 του αυτοκινήτου του γηροκομείου. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Καλές δουλειές και καλές γιορτές με ΥΓΕΙΑ» αναφέρει το Γηροκομείο στο ευχαριστήριο που εξέδωσε. 

Αυτές τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων είναι πολλές οι δωρεές που λαμβάνει τόσο το Γηροκομείο όσο και άλλες Δομές της περιοχής, με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της Ξάνθης να επιδεικνύουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους αλλά και τα φιλανθρωπικά συναισθήματά τους. 




Αντίστοιχα παραδείγματα είναι η επιχείρηση «Αλεύρι Καλοπίτα» που προσέφερε 80 κιλά αλεύρι στο Γηροκομείο, ο Γιώργος Τσικαλάκης που προσέφερε 100 κιλά πατάτες, το 7ο Δημοτικό Σχολείο που έστειλε 3 κούτες με τρόφιμα, η επιχείρηση Fruit Life Xanthi που προσέφερε 13 κιλά μήλα, και δεκάδες άλλοι με το Γηροκομείο μάλιστα να ανεβάζει καθημερινά αντίστοιχα ευχαριστήρια στη σελίδα του στο Facebook. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα