Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Προσοχή: Διακοπή κυκλοφορίας στο κέντρο της Ξάνθης την Κυριακή

Κοινοποίηση

Προσοχή: Διακοπή κυκλοφορίας στο κέντρο της Ξάνθης την Κυριακή

Την απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων, όπως και τη στάση και στάθμευση αυτών, στην οδό 28ης Οκτωβρίου από την Πλατεία Ελευθερίας έως και την Πλατεία Δημοκρατίας ενέκρινε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης, Πασχάλης Γιώρης.




Πρόκειται για ένα περιοριστικό μέτρο το οποίο θα τεθεί σε ισχύ μόνο την Κυριακή το απόγευμα, από τις 5 μέχρι και τις 8, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι εορταστικές εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει ο Δήμος Ξάνθης για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

«Η ισχύς των περιορισμών της κυκλοφορίας ορίζεται από 17:00 έως την 20:00 ώρα της 04/12/2022 ημέρα Κυριακή και κατά τούτο το χρονικό διάστημα, να ληφθούν εκ των υπευθύνων όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης και της κυκλοφορίας των οχημάτων, με σκοπό την πρόληψη τροχαίου ατυχήματος ή κυκλοφοριακής συμφόρησης» τονίζεται στη σχετική απόφαση. 




«Η κίνηση όλων των οχημάτων να διεξάγεται από παράπλευρες οδούς. Εξαιρείται μόνο η κίνηση οχημάτων έκτακτης ανάγκης για άκρως σοβαρούς λόγους που άπτονται των αρμοδιοτήτων – καθηκόντων τους» διευκρινίζει η ίδια απόφαση. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα