Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Προσοχή: Νέα απόπειρα εξαπάτησης πολιτών στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Προσοχή: Νέα απόπειρα εξαπάτησης πολιτών στην Ξάνθη

Σε εξέλιξη βρίσκεται νέα απόπειρα εξαπάτησης πολιτών στην Ξάνθη, με τους επιτήδειους να επιστρατεύουν τα γνωστά ψευδεπίγραφα μηνύματα με στόχο να ξεγελάσουν τα θύματά τους. 

Αυτή τη φορά αποστολέας εμφανίζεται η Εθνική Τράπεζα, αν και το σχετικό link που συμπεριλαμβάνετε στο μήνυμα είναι ψευδές και παραπλανητικό ενώ και ο αριθμός του αποστολέα των μηνυμάτων είναι επίσης παραπλανητικός. 




Στο μήνυμα που λαμβάνουν τις τελευταίες ώρες αρκετοί κάτοικοι της περιοχής και έχει στη διάθεσή του το XanthiNea.gr, αναφέρονται τα εξής: 

«Αγαπητέ πελάτη,

Πρόκειται για μια τρίτη ειδοποίηση, η ΕΤΕπ έχει ενισχύσει τα μέτρα ασφαλείας για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές και απαιτεί υποχρεωτική επιβεβαίωση από εσάς. 




Παρακαλούμε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο για να ενεργοποιήσετε εκ νέου τις ηλεκτρονικές δυνατότητες και να αποφύγετε τον επ’ αόριστον αποκλεισμό του λογαριασμού σας: 

nbg-ibank.de».

Προσοχή: Νέα απόπειρα εξαπάτησης πολιτών στην Ξάνθη

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα