Τρίτη, 12 Μαρτίου, 2024

Άρωμα Χριστουγέννων και στο Παζάρι της Ξάνθης

Κοινοποίηση

Άρωμα Χριστουγέννων και στο Παζάρι της Ξάνθης

Σε εορταστικούς ρυθμούς βρίσκεται και το Παζάρι της Ξάνθης, με τους παραγωγούς και τους μικροπωλητές να επιστρατεύουν κάθε δυνατό μέσο για να «ανεβάσουν» τη διάθεση των καταναλωτών και να φτιάξουν ένα έντονα γιορτινό κλίμα. 




Χαρακτηριστική είναι η εικόνα από τη λαϊκή αγορά του Παζαριού, που ανέβηκε στη διαδικτυακή ομάδα «Ελληνικά Προϊόντα Ξάνθης» που διατηρούν παραγωγοί της περιοχής στο Facebook. Στην εν λόγω φωτογραφία αποτυπώνονται οι… εορταστικές κολοκύθες που τοποθετήθηκαν στη λαϊκή, μπροστά από έναν πάγκο, πάνω στις οποίες υπάρχουν ευχές για το 2023 και τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων. 

Το Παζάρι λειτουργεί κανονικά τόσο σήμερα 24/12 όσο και το ερχόμενο Σάββατο 31/12, προσφέροντας δεκάδες επιλογές τόσο σε βρώσιμα προϊόντα, όπως φρέσκα φρούτα και λαχανικά όπως και σε είδη ένδυσης, υπόδησης και οικιακής χρήσης. 

Έως τις 16:00 τα καταστήματα 




Την ίδια στιγμή τα καταστήματα της πόλης λειτουργούν και σήμερα με το διευρυμένο εορταστικό ωράριο και θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 16:00 το μεσημέρι. 

Αύριο και τη Δευτέρα 26/12 τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά ενώ από την Τρίτη 27/12 συνεχίζεται το εορταστικό ωράριο. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα