Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σύσσωμη η παράταξη «Ξάνθη για Όλους» υπέρ της διαγραφής Χαριτωνίδου

Κοινοποίηση

Σύσσωμη η παράταξη «Ξάνθη για Όλους» υπέρ της διαγραφής Χαριτωνίδου

Ανακοίνωση με την οποία συντάσσονται με την απόφαση του επικεφαλής της παράταξης «Ξάνθη για Όλους» για τη διαγραφή της κας. Ειρήνης Χαριτωνίδου εξέδωσαν τα υπόλοιπα μέλη του συνδυασμού. 

Σχετικά αναφέρουν: 




Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης «ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ» αποφασίσαμε ομόφωνα να προχωρήσουμε στη διαγραφή της κυρίας Χαριτωνίδου Ειρήνης από τη Δημοτική μας παράταξη.

Στις δημοτικές εκλογές του 2019, συστρατευτήκαμε όλοι μας με επικεφαλής τον Σάββα Μελισσόπουλο,  ενάντια στο κατεστημένο που ταλανίζει την πόλη μας με σημαία μας την καταπολέμηση της διαφθοράς, της αναξιοκρατίας, της συναλλαγής για θέσεις και αντιμισθίες, την καθαρότητα των θέσεων και των στελεχών μας. 

Δυστυχώς η κυρία Χαριτωνίδου σήμερα δηλώνει ευθαρσώς έτοιμη να συνεργαστεί με αυτό που τόσα χρόνια πολεμούσε με σθένος.

Είναι προφανές ότι δεν αναπνέουμε το ίδιο αέρα. Εμείς προτιμούμε τον αέρα της αξιοκρατίας, της εντιμότητας, της ειλικρίνειας και της διαφάνειας.




Ζητούμε από την κ. Χαριτωνίδου να παραδώσει την έδρα της Δημοτικής Συμβούλου, καθώς και όλες τις θέσεις που απορρέουν από αυτήν, στην παράταξη που την ανέδειξε και ελεύθερη πια να ακολουθήσει όποιον δρόμο επιθυμεί.

Μελισσόπουλος Σάββας

Σταυρακάρας Παναγιώτης

Παπαδάκης Θεοφάνης

Τσαρεκτσή Τζενάν

Τοπ Σινάν

Καλογερής Γεώργιος

Τσαΐρογλου Μανιώ

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα