Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Σκόρπισε εορταστικά χαμόγελα ο Σύλλογος “Στηρίζω”

Κοινοποίηση

Μια όμορφη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση διοργάνωσε το απόγευμα του Σαββάτου (10/12) ο Σύλλογος "Στηρίζω", στο Δημοτικό Αμφιθέατρο

Μια όμορφη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση διοργάνωσε το απόγευμα του Σαββάτου (10/12) ο Σύλλογος “Στηρίζω”, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, σκορπώντας χαμόγελα, χαρά και ελπίδα.

Οι διοργανωτές είχαν προετοιμάσει μια σειρά από όμορφα εορταστικά δρώμενα, τα οποία περιλάμβαναν δραστηριότητες και παιχνίδια για τα παιδιά, μουσική, αλλά και έντονο… άρωμα Χριστουγέννων.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν με έναν πραγματικά γλυκό και παραμυθένιο τρόπο τον ερχομό των Χριστουγέννων και να μπουν στο γιορτινό πνεύμα των ημερών.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα των διοργανωτών και στήριξε αυτήν την ιδιαίτερα ζέστη και εορταστική εκδήλωση.

“Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις αλλά και την φυσική μας παρουσία την προσπάθεια αυτών των υπέροχων παιδιών, των γονιών και των ειδικών παιδαγωγών τους. Κάνατε ξεχωριστές και τις φετινές γιορτές” σημειώνει ο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, που έδωσε το παρών στην εκδήλωση.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα