Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στην Ξάνθη το «Humanity Greece» – Δωρεά πετρελαίου στο Κ.Υ. Σταυρούπολης

Κοινοποίηση

Στην Ξάνθη το «Humanity Greece» - Δωρεά πετρελαίου στο Κ.Υ. Σταυρούπολης

Τα μέλη του Εθελοντικού Συντονιστικού Κέντρου Humanity Greece επισκέπτονται αύριο τον Δήμο Ξάνθης, στο πλαίσιο της προσπάθειας ενεργοποίησης και ευαισθητοποίησης των πολιτών στα κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.




Οι εθελοντές αναλαμβάνουν δράση και σε συνεργασία με την εταιρεία ΕΛΙΝΟΙΛ θα μεταβούν στη Σταυρούπολη στις 10:30 το πρωί, όπου θα προμηθεύσουν πετρέλαιο στο Κέντρο Υγείας.

Στις 12 το μεσημέρι, ο Δήμος Ξάνθης θα βραβεύσει τον Οργανισμό, για την κοινωνική του προσφορά, παρουσία των εκπροσώπων της Ελληνικής Εταιρείας Πετρελαίων και της θεατρικής Ομάδας της Ξάνθης, «Έντιμοι Απατεώνες». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι».




Από τις 2:00 μετά το μεσημέρι και ως τις 5 το απόγευμα, τα μέλη της Οργάνωσης διοργανώνουν συλλογή τροφίμων στερεάς μορφής, μπροστά από το Δημαρχείο, για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης και Περιθεωρίου.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα