Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στο 1,19€ το πετρέλαιο θέρμανσης στην Ξάνθη – Παράπονα για το επίδομα

Κοινοποίηση

Στο 1,19€ το πετρέλαιο θέρμανσης στην Ξάνθη – Παράπονα για το επίδομα

Στο 1,19€ διαμορφώνεται τις τελευταίες ημέρες η μέση τιμή πώλησης του πετρελαίου θέρμανσης στην Ξάνθη, αισθητή μειωμένη συγκριτικά με το 1,40€ που ξεκίνησε η διάθεσή του τον Οκτώβριο.

Το σκηνικό του καιρού έχει αλλάξει αισθητά στην περιοχή, με τον υδράργυρο να πέφτει και τη ζήτηση για πετρέλαιο θέρμανσης να ανεβαίνει αισθητά. 

Την ίδια στιγμή ο προβληματισμός στα νοικοκυριά της περιοχής παραμένει, με την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια να αποτελούν τον βασικό «πονοκέφαλο» για τους περισσότερους, που αναζητούν εναλλακτικές λύσεις. 




Παράπονα για το επίδομα

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταβληθεί και η πρώτη δόση του επιδόματος θέρμανσης στους δικαιούχους, ωστόσο δεν είναι λίγα τα παράπονα που καταγράφονται στην Ξάνθη.

Κυρίως αφορούν τις ανισότητες στην καταβολή των επιδομάτων, με ορισμένους ορεινούς οικισμούς να μην δικαιούνται επιδότησης ή να βρίσκονται σε χαμηλότερες κλίμακες και τους κατοίκους να δυσφορούν. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα