Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Στον Κουρτίδη ο Αθλητικός Σύλλογος Taekwondo «Ορέστης Βασίλης»

Κοινοποίηση

Στον Κουρτίδη ο Αθλητικός Σύλλογος Taekwondo «Ορέστης Βασίλης»

Το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, Κωνσταντίνου Κουρτίδη, επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Taekwondo «Ορέστης Βασίλης», Λιάπης Ζήσης με τον Προπονητή του Συλλόγου, Χρηστίδη Ανδρέα την Παρασκευή (30/12).




Αφού αντάλλαξαν αμοιβαίες ευχές για ένα ειρηνικό και δημιουργικό νέο έτος, φυσικά με πολλή υγεία πρώτιστος, ο κος. Κουρτίδης αναφέρθηκε στην επί χρόνια επιτυχημένη πορεία του Συλλόγου, που διαπρέπει σε Ελλάδα και εξωτερικό και τόνισε ότι οι Αθλητές του Συλλόγου είναι παράδειγμα και πρότυπο για τους νέους.

Είπε δε ότι θα τιμηθεί ο Σύλλογος ο Προπονητής και οι Αθλητές σε επικείμενη τελετή βράβευσης, που θα διοργανώσει η Περιφέρεια προς Τιμήν τους.




Όσον αφορά τη διοργάνωση του Κυπέλλου Taekwondo στην Ξάνθη τον Μάιο, υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράσταση του και ότι τέτοιες πράξεις, αναβαθμίζουν την Πόλη μας σε κάθε τομέα (πολιτιστικό, αθλητικό και οικονομικό).

Με το Καλή Χρονιά σε όλους, έκλεισε η σύντομη συνάντηση στο γραφείο του!

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα