Κυριακή, 10 Μαρτίου, 2024

Στον Δήμαρχο Ξάνθης μαθητές του 4ου Γυμνασίου

Κοινοποίηση

Στον Δήμαρχο Ξάνθης μαθητές του 4ου Γυμνασίου

Μαθήτριες και μαθητές από το 4ο Γυμνάσιο Ξάνθης υποδέχθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο Δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης.

Σε σχετική ενημέρωση από τον Δήμο αναφέρονται τα εξής:

«Ακολουθήστε τα όνειρά σας, έχετε δύναμη και αυτοπεποίθηση και προχωρήστε» ήταν οι συμβουλές του προς τους 14χρονους μαθητές, σημειώνοντας πως «ο καθένας από σας μπορεί να πετύχει ό,τι έχει στοχεύσει».




Σημείωσε ότι η νεολαία του τόπου μας διακρίνεται από ευαισθησία και σοβαρότητα, υπενθυμίζοντας, με συγκίνηση, πώς αντέδρασαν οι νέοι και οι νέες που βρέθηκαν έξω από το Δημαρχείο παραμονή του Καρναβαλιού στην έναρξη της πανδημίας. «Όταν βγήκα και τους ζήτησα να αποχωρήσουν γιατί υπάρχει πιθανότητα να διακινδυνεύσουν την υγεία των παππούδων και των γονιών τους, με αυτόν τον συνωστισμό, μου απάντησαν πως αυτό είναι κάτι που θα ήθελαν και αποχώρησαν μέσα σε πέντε λεπτά»…

Υπογράμμισε ότι οι συνθήκες στη ζωή μπορεί να αλλάζουν αλλά οι αξίες παραμένουν ίδιες επισημαίνοντας ότι «αυτές τις αξίες οι νέοι μας ακολουθούν», εξηγώντας πως δεν είναι τυχαίο που η Ξάνθη διακρίνεται με διαφορά από τις άλλες περιοχές της χώρας μας στον τομέα του Εθελοντισμού.




Αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της διοίκησης, με έμφαση στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό, αλλά και στα έργα και τις δράσεις καθημερινότητας, τα οποία, όπως είπε, είναι απαραίτητα και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας.

Στη συνέχεια, οι μαθητές επισκέφθηκαν την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, μαζί με τους εκπαιδευτικούς που τους συνόδευαν, έκατσαν στα έδρανα και έλαβαν πληροφορίες, σχετικά με τον ρόλο του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον τρόπο λειτουργίας του.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα