Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τέλη κυκλοφορίας 2023: Παράταση μέχρι τον Φεβρουάριο

Κοινοποίηση

Τέλη κυκλοφορίας 2023: Παράταση μέχρι τον Φεβρουάριο

Παράταση της πληρωμής των τελών κυκλοφορίας μέχρι τον Φεβρουάριο του 2023, προανήγγειλε σήμερα (19.12.2022) ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Χρήστος Σταϊκούρας αποκάλυψε ότι το υπουργείο Οικονομικών θα προχωρήσει στην παράταση της πληρωμής των τελών κυκλοφορίας, η οποία θα ανακοινωθεί την τρέχουσα εβδομάδα. 




«Δεν ακολουθούμε επιδοματική πολιτική, μειώνουμε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές», είπε ο υπουργός Οικονομικών και τόνισε ότι σήμερα έχουμε 3 δισ. λιγότερους φόροι και εισφορές από το 2018. 

«Βοηθάμε τα χαμηλότερα εισοδήματα και τη μεσαία τάξη», προσέθεσε. 

Ποιοι και πότε θα εισπράττουν το market pass

Παράλληλα, ο κ. Σταϊκούρας μίλησε για το ποιοι και πότε θα εισπράττουν το market pass, δηλαδή το επίδομα για τα ψώνια, ενημερώνοντας αρχικά ότι η νομοθετική διάταξη για το Market Pass, το επίδομα για αγορές τροφίμων από τα σούπερ μάρκετ που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού το Σάββατο, αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα