Προσλήψεις κάνει ο ΔΕΔΔΗΕ στην Ξάνθη – Κάντε αίτηση ΕΔΩ

Προσλήψεις κάνει ο ΔΕΔΔΗΕ στην Ξάνθη – Κάντε αίτηση ΕΔΩ

Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 6 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Περιοχής Κιλκίς κι Ξάνθης.

Οι ειδικότητες

ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Δικτύων [Εποχικό προσωπικό] – 2 θέσεις (Ξάνθη)

ΤΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών [Εποχικό Προσωπικό] – 1 θέση – (Ξάνθη)

ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών – 1 θέση (Κιλκίς)

ΤΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών – 1 θέση (Κιλκίς)

ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων – 1 θέση (Κιλκίς)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΣΟΧ 3/2022 (ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) και να την υποβάλουν, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία των υπηρεσιών, στις ακόλουθες διευθύνσεις:

 ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε /ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΙΛΚΙΣ, Ελ. Βενιζέλου 55, 61100 ΚΙΛΚΙΣ, απευθύνοντάς την στον Τομέα Υποστήριξης, υπόψη κας. Σημαιοφορίδου Σοφίας (τηλ. Επικοινωνίας  2341080150, ή 2341080152), και

ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε /ΠΕΡΙΟΧΗ ΞΑΝΘΗΣ, Βασ. Σοφίας-Ύδρας, Τ.Κ. 67132 – ΞΑΝΘΗ, απευθύνοντάς την στον Τομέα Υποστήριξης, υπόψη κ. Γκαϊδατζή Θεοδώρας, ή Σεφερίδου Δέσποινας (τηλ. επικοινωνίας 2541069756 και 2541069757, είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις s.simaioforidou@deddie.gr και t.gkaidatzi@deddie.gr.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων με ηλεκτρονικό τρόπο κρίνεται με βάση την ημερομηνία ηλεκτρονικής αποστολής, ενώ το εμπρόθεσμο με συστημένη αποστολή κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 10 ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο αρμόδιο υπηρεσιακό κλιμάκιο και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων:

στην υπηρεσία στην ανωτέρω διεύθυνση

το διαδικτυακό τόπο της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Α.Ε. (www.deddie.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Απασχόληση  Θέσεις Εργασίας  Πρόσληψη Έκτακτου Προσωπικού.

Δείτε εδώ και εδώ ολόκληρες τις προκηρύξεις.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال