Το «Δέρας» ουσιαστικά τελείωσε – Απομένουν τα συμβόλαια

Το «Δέρας» ουσιαστικά τελείωσε – Απομένουν τα συμβόλαια

Επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, Γιάννη Μπούτο, στέλνουν επιχειρηματίες της περιοχής που εμπλέκονται στο «Δέρας», ενημερώνοντας για την πορεία του επιχειρηματικού αυτού οράματος που ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια και πλέον ολοκληρώνεται. 

Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρονται τα εξής: 

Κύριε πρόεδρε,

Το «Δέρας» ουσιαστικά τέλειωσε. Μένουν μόνο τα συμβόλαια.

Ποσό 282.538€ για την αγορά των οικοπέδων μας και 28.253€ για την συμμέτοχή στην δημοπρασία, συνολικά 310.791€ βρίσκονται στα ταμεία του Δ.Ξάνθης εδώ και 20 μέρες.

Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, μετά από οικονομική κρίση, την πανδημία, τις επιπτώσεις του πολέμου, σε μια αγορά που είναι όλα παγωμένα, τα χρήματα αυτά μαζεύτηκαν κυριολεκτικά από το υστέρημα μας.

Το κάναμε πιστεύοντας και ακολουθώντας το όραμα και τις οδηγίες ενός μοναδικού συμπολίτη μας.

Τον κύριο Γιάννη Σιούτα που για 18 χρόνια , αθόρυβα και αγόγγυστα έκανε το ακατόρθωτο. Κάτι που δεν ξανά έγινε στην Ελλάδα. Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για όσα έκανε για εμάς.

Σήμερα είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι.

Η Ξάνθη δημιουργεί νέα βιοτεχνική περιοχή από τους ίδιους τους Ξανθιώτες. Αυτή τη χαρά μας θέλουμε να την μοιραστούμε με τους συμπολίτες , ενημερώνοντας το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας.

Επίσης θα ζητήσουμε να επικαιροποιηθούν οι ομόφωνες αποφάσεις τον προηγούμενων διοικήσεων του Δ. Ξάνθης για τα έργα υποδομής που πρέπει να γίνουν στα 90 στρέμματα του πρώην εργοστασίου «Δέρας» που μας παραχωρούνται.

Παρακαλούμε να συζητηθεί το αίτημα μας σε ένα από τα επόμενα δημοτικά συμβούλια.

Εκ μέρους των 38 συναδέλφων

Με εκτίμηση,

Η επιτροπή

Βαρσάμη Σοφία

Μήτσιος Βασίλειος

Κανζιλίδης Αθανάσιος

Πατσαμάν Κεμάλ

Ποταμίτης Γιώργος

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال