Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το internet μαζεύει υπογραφές για να επιστρέψει στο Netflix μια ακυρωμένη σειρά

Κοινοποίηση

Το internet μαζεύει υπογραφές για να επιστρέψει στο Netflix μια ακυρωμένη σειρά

Tο Netflix , σύμφωνα με τους unboxholics, πήρε την απόφαση να σταματήσει μια αρκετά δημοφιλής σειρά του, το Warrior Nun. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως ο πρόσφατος 2ος κύκλος δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της συνδρομητικής υπηρεσίας και έτσι η επερχόμενη 3η σεζόν ακυρώθηκε.




Αμέσως οι λάτρεις του σόου αντέδρασαν, με το hashtag #SaveWarriorNun να γίνεται trending στα social media. Ωστόσο, πέρα από τις δημοσιεύσεις στο Twitter, οι fans έκαναν αμέσως viral και ένα petition, συγκεντρώνοντας υπογραφές για να πείσουν το Netflix να αλλάξει γνώμη. Αναλυτικότερα, το petition με τίτλο ‘RENEW WARRIOR NUN FOR SEASON 3’ που ζητά η σειρά να συνεχιστεί με τρίτη σεζόν, ξεπέρασε πλέον τις 20 χιλιάδες υπογραφές και οδεύει να γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα της πλατφόρμας change.org.

Μεταξύ άλλων, η περιγραφή του petition επισημαίνει:

Το Warrior Nun είναι πραγματικά μια σπάνια σειρά. Συνδυάζει άψογα μια ενδιαφέρουσα πλοκή, με έντονες σκηνές δράσης, λεπτομερές χτίσιμο του κόσμου, πολύπλοκους χαρακτήρες και σχολιασμό για τη θολή γραμμής μεταξύ της επιστήμης και της θρησκείας, πράγματα που συνθέτουν μια απίστευτη σειρά φαντασίας!

Φυσικά, τον τελικό λόγο τον έχει το Netflix, το οποίο δεν έχει προβεί σε καμία περεταίρω ανακοίνωση σχετικά με το θέμα.

Στη 2η σεζόν, η οποία έπαιξε πριν μερικές εβδομάδες είδαμε τα εξής:

Η Ava και η άλλες πολεμίστριες του OCS πρέπει να βρουν έναν τρόπο να νικήσουν τον άγγελο Adriel, καθώς προσπαθεί μαζί με τους ακόλουθούς του να κυριαρχήσουν στον πλανήτη.




Η σύνοψη του Warrior Nun αναφέρει τα εξής:

Μια ορφανή έφηβη ξυπνά στο νεκροτομείο και ανακαλύπτει ότι έχει τις υπερδυνάμεις του εκλεκτού Κομιστή μιας μυστικής σέκτας μοναχών που κυνηγούν δαίμονες.

Όσον αφορά το cast, η Alba Baptista έπαιξε την Ava Silva, ενώ πλάι της είδαμε και τους Toya Turner, Tristán Ulloa, William Miller, Thekla Reuten, Lorena Andrea, Kristina Tonteri-Young, Olivia Delcán, Meena Rayann (Game of Thrones), Jack Mullarkey (Vikings: Valhalla) και Richard Clothier (Fantastic Beasts and Where to Find Them).

Πηγή: Unboxholics

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα