Παρασκευή, 8 Μαρτίου, 2024

ΕΛΑΣ: Έκτακτα μέτρα ενόψει των γιορτών – Επί ποδός 9.000 αστυνομικοί

Κοινοποίηση

ΕΛΑΣ: Έκτακτα μέτρα ενόψει των γιορτών - Επί ποδός 9.000 αστυνομικοί

Σύσκεψη υπό τον υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπου συζητήθηκε το σχέδιο ασφαλείας καθώς η λήψη πρόσθετων μέτρων που θα εφαρμοστούν κατά την διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.




Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, αποφασίστηκε να υπάρχει ισχυρή παρουσία της αστυνομίας με ενίσχυση των περιπολιών σε εμπορικά κέντρα, σε χώρους εορταστικών εκδηλώσεων και πολυσύχναστα σημεία των αστικών κέντρων ενώ έντονη θα είναι και η παρουσία της τροχαίας στους δρόμους για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων και διενέργεια ελέγχων αλκοτέστ κατά τις νυχτερινές ώρες. Όπως τονίζεται, οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας που θα ενεργοποιηθούν σ’ όλη τη χώρα ανέρχονται στους 9.000 αστυνομικούς.

Στην σύσκεψη έλαβαν μέρος ο υφυπουργός Ελευθέριος Οικονόμου, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας και ανώτατοι αξιωματικοί της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα