Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Δεκάδες εθελοντές προσέφεραν αίμα και αγάπη στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Δεκάδες εθελοντές προσέφεραν αίμα και αγάπη στην Ξάνθη

Στο κάλεσμα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» για συμμετοχή στη μαραθώνια χριστουγεννιάτικη αιμοδοσία ανταποκρίθηκαν δεκάδες πολίτες, που προσήλθαν στο φουαγιέ του Δημοτικού Αμφιθέατρου και προσέφεραν απλόχερα αίμα και αγάπη. 

«Τι ημέρα και αυτή. Ενενήντα ένας (91) Αη Βασίληδες παρουσιάστηκαν σήμερα και πρόσφεραν το αίμα τους στην πρώτη Χριστουγεννιάτικη αιμοδοσία μας στην Ξάνθη. Μπράβο σας παιδιά να είστε γεροί. Χρόνια σας Καλά, Χρόνια σας Πολλά με Υγεία προπαντός και ευτυχισμένα για σας και τις οικογένειες σας» τονίζει ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Η ΑΓΑΠΗ», Γιάννης Παπαχρόνη. 




Η εθελοντική δράση διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, την Περιφέρεια ΑΜΘ – Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και τον Σύλλογο Ποντίων Χορευτών Ξάνθης «ΤΡΑΝΤΕΛΛΕΝΕΣ», με την αρωγή της ΠΟΣΕΑ και την υποστήριξη της Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ξάνθης.

Δεκάδες εθελοντές προσέφεραν αίμα και αγάπη στην Ξάνθη

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα