Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Άγνωστος άφησε 500 ευρώ στον κουμπαρά του Γηροκομείου

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Άγνωστος άφησε 500 ευρώ στον κουμπαρά του Γηροκομείου

Το θαύμα… των Χριστουγέννων έκανε πράξη για μια ακόμη φορά ένας άγνωστος μέχρι στιγμής κάτοικος στην Ξάνθη που δώρισε απλόχερα – και διακριτικά – το ποσό των 500 ευρώ στο Γηροκομείο «Μέγας Βασίλειος». 




Τα χρήματα τοποθετήθηκαν στον κουμπαρά του Γηροκομείου που βρίσκεται τοποθετημένος στο κέντρο της πόλης, στο κατάστημα «Γρηγόρης», ενώ όπως αναφέρει το Γηροκομείο σε σχετική ανάρτησή του στα social media, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται ένα τέτοιο… θαύμα. 

«Του ευχόμαστε υγεία, χαρές ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και η τσέπη του να είναι πάντα γεμάτη όπως είναι η καρδιά του γεμάτη αγάπη για τον συνάνθρωπο. Μπράβο στον άγνωστο δωρητή, πολλά μπράβο όμως και στην επιχείρηση “ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ” που δέχτηκε να μας συνδράμει στην προσπάθεια αυτή τοποθετώντας τον κουμπαρά μας στο κατάστημα» σημειώνει το Γηροκομείο. 




Τέτοιες πράξεις ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και αγάπης αποδεικνύουν τη ζεστασιά που αποπνέουν αρκετοί κάτοικοι στην Ξάνθη, που σπεύδουν – αθόρυβα και διακριτικά – να συνδράμουν τον συνάνθρωπο, όπου και όποτε μπορούν. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα