Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Απατεώνας έκλεβε ηλικιωμένους μπροστά στα ΑΤΜ

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Απατεώνας έκλεβε ηλικιωμένους έξω από ΑΤΜ

Απίστευτο θράσος φαίνεται πως είχε ένας επιτήδειος απατεώνας στην Ξάνθη, που προσέγγιζε ηλικιωμένους σε ΑΤΜ και με το πρόσχημα ότι θέλει να τους βοηθήσει να προβούν σε αναλήψεις χρημάτων, κατάφερνε να τους κλέψει! 

Συνολικά ο επιτήδειος κατάφερε να αποσπάσει 720 ευρώ από τα θύματά του, ωστόσο η Αστυνομία της Ξάνθης έφτασε στο ίχνη του και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και απάτη. 




Η ανακοίνωση της Αστυνομίας: 

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τοπείρου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για κλοπή και απάτη. Αναλυτικότερα έπειτα από εμπεριστατωμένη  έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο δράστης την 3-10-2022 και την 25-11-2022 προσέγγισε δύο ηλικιωμένους τη στιγμή που είχαν μεταβεί σε Αυτόματη Ταμειολογιστική Μηχανή (Α.Τ.Μ.) Τραπέζης και με το πρόσχημα παροχής βοήθειας προκειμένου να πραγματοποιήσουν ανάληψη χρημάτων, κατάφερε να αποσπάσει χρηματικά ποσά, συνολικού  ύψους 720 ευρώ. Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τοπείρου Ξάνθης.   

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα