Τρίτη, 26 Μαρτίου, 2024

Ξάνθη: Έσπασαν ΑΤΜ μετά την πορεία για τον Γρηγορόπουλο

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Έσπασαν ΑΤΜ μετά την πορεία για τον Γρηγορόπουλο

Υλικές ζημιές σε ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς προκάλεσαν άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες αμέσως μετά το πέρας της πορείας για την επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, το απόγευμα της Τρίτης (06/12) στην Ξάνθη. 

Πρόκειται για το ΑΤΜ που βρίσκεται στην είσοδο των Πανεπιστημίων, το οποίο μάλιστα είναι από τα σχετικά καινούργια που τοποθετεί η Τράπεζα Πειραιώς στην περιοχή. Στο ίδιο σημείο βρίσκεται και ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας το οποίο ωστόσο δεν έπεσε θύμα βανδαλισμού, καθώς είχε κατέβει το προστατευτικό ρολό που έχει τοποθετηθεί. 




Υπενθυμίζεται ότι η πορεία για την επέτειο του Γρηγορόπουλου ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα από τον χώρο των Πανεπιστημίων και κατέληξε πάλι στο ίδιο σημείο. Οι διαδηλωτές ωστόσο ήταν χωρισμένοι σε δύο «μέτωπα», με διαφορά μερικών μέτρων μεταξύ τους. Στην πόλη υπήρχε έντονη και ισχυρή αστυνομική επιτήρηση, με μια διμοιρία των ΜΑΤ να ακολουθεί πίσω από την πορεία, καθώς επίσης και κλούβα των ΜΑΤ, περιπολικά και προσωπικό της Ομάδας ΔΙΑΣ. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξάνθη: Ανάληψη ευθύνης για το σπασμένο ΑΤΜ της Πειραιώς

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα