Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Νεκρός 71χρονος σε τροχαίο στην Εγνατία – Ένας τραυματίας

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Νεκρός 71χρονος σε τροχαίο στην Εγνατία Οδό - Ένας τραυματίας

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 71χρονος στην Εγνατία Οδό, κοντά στον κόμβο του Βανιάνου στην Ξάνθη, τα μεσάνυχτα της Τρίτης (20/10). 

Το θανατηφόρο δυστυχήμα σημειώθηκε όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό στο 521ο χλμ Εγνατίας Οδού πλησίον του κόμβου Βανιάνου προς τα Βαφέικα. 

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 71χρονος που βρισκόταν ως συνοδηγός στο ΙΧ που οδηγούσε 36χρονος, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και από εκεί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καβάλας. 




Για τον απεγκλωβισμό του 71χρονου αλλά και του 36χρονου από το ΙΧ κλήθηκε η Πυροσβεστική, η οποία έσπευσε στο σημείο του δυστυχήματος με 2 οχήματα και 5 πυροσβέστες ανέλαβαν το έργο του απεγκλωβισμού. Ο 55χρονος οδηγός του φορτηγού δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί ενώ για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διενεργείται προανάκριση. 

«Ολοκληρώθηκε απεγκλωβισμός ενός άνδρα χωρίς αισθήσεις και ενός ακόμη τραυματισμένου από ΕΙΧ όχημα και παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ, στο 521 χλμ Εγνατίας Οδού πλησίον κόμβου Βανιάνου Ξάνθης . Επιχείρησαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα» τονίζει η ΠΥ σε σχετική ενημέρωση. 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας: 

«Την 20-12-2022 στις 00.05΄, στην Εγνατία οδό Καβάλας – Ξάνθης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονος ημεδαπός και επέβαινε 71χρονος ημεδαπός συγκρούσθηκε νωτομετωπικά με Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός. Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 71χρονου επιβάτη και ο τραυματισμός του 36χρονου οδηγού, οι οποίοι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης»

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα