Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Υπεύθυνος Πολιτικού και Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΟΝΝΕΔ ο Δημήτρης Ευστρατίου

Κοινοποίηση

Υπεύθυνος Πολιτικού και Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΟΝΝΕΔ ο Δημήτρης Ευστρατίου


Γράφει ο Δημήτριος Ραφαήλ Ευστρατίου

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή και χαρά για έναν νέο από το να βλέπει τους κόπους του και τις προσπάθειές του να ανταμείβονται! Ξεκινώντας από την ηλικία των 15 και φτάνοντας σήμερα, αισίως στα 20 μπορώ να πω ότι αυτά τα 5 χρόνια ενεργής πολιτικής ενασχόλησης αποκόμισα ποικίλες εμπειρίες, έμαθα από λάθη, έκανα πολύ καλούς φίλους, αλλά και αρκετά ισχυρούς ανταγωνιστές. Άλλωστε, η επιτυχία ενός ανθρώπου ορίζεται και με βάση την ευστάθιά του απέναντι από ανθρώπους, που δύνανται να τον ανταγωνιστούν.  




Η πρώτη εμπειρία ήταν αυτή του Υπεύθυνου Επαρχιακών Οργανώσεων της ΚΓ ΜΑΚΙ. Έπειτα, ακολούθησε αυτή του Υπεύθυνου Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Ξάνθης και σήμερα, του Υπεύθυνου Πολιτικού και Στρατηγικού Σχεδιασμού της προαναφερθείσας. Οφείλω ένα μεγάλο “Ευχαριστώ” στην τέως Πρόεδρό μου Σταυρούλα Μούρκα, για την άψογη συνεργασία μας, το απίστευτο κλίμα επικοινωνίας μας και την εκ του αποτελέσματος επιτυχημένη θητεία μας.  




Σε αυτή την φάση, θα ήθελα και το ανάλογο μεγάλο “Ευχαριστώ” να το εκφράσω για τον εν ενεργεία Πρόεδρό μου, Γιάννη Καλτσά, ο οποίος μου έδειξε την εμπιστοσύνη του να συνεχίσουμε το έργο μας από κοινού στην Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Ξάνθης! Δεσμεύομαι για το καλύτερο του τόπου μας και των συμπολιτών μου! Μαζί με τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Ορφέα Γεωργίου έχουμε έναν μεγάλο και απαιτητικό δρόμο να διανύσουμε, να χτίσουμε και να δομήσουμε έτσι την Ελλάδα μας για το κατά πολλούς κλισέ, αλλά πάντα επίκαιρο “Ένα καλύτερο αύριο” . Συνεχίζουμε δυναμικά, σθεναρά και τολμηρά!  

Υπεύθυνος Πολιτικού και Στρατηγικού Σχεδιασμού ΝΕ ΟΝΝΕΔ Ξάνθης, 

Δημήτριος Ραφαήλ Ευστρατίου

Υπεύθυνος Πολιτικού και Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΟΝΝΕΔ ο Δημήτρης Ευστρατίου

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα