Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

Αυτή η εικόνα από το παζάρι μας υπενθυμίζει ότι επιβιώνουμε από θαύμα στην Ξάνθη!

Κοινοποίηση

Αυτή η εικόνα από το παζάρι μας θυμίζει ότι επιβιώνουμε από θαύμα στην Ξάνθη!

«Βιβλικές» σκηνές έζησαν το πρωί του Σαββάτου – για μια ακόμη φορά – οι μικροπωλητές και οι παραγωγοί που δραστηριοποιούνται στο παζάρι της Ξάνθης. 

Μπορεί το παζάρι της πόλης να είναι ένα από τα πλέον ξακουστά της Βόρειας Ελλάδας και η φήμη του μάλιστα να προσελκύει επισκέπτες ακόμη και από το εξωτερικό, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να μετατραπεί σε… Βενετία μετά από μια βροχή! 




Αυτό άλλωστε συνέβη το Σάββατο (21/01) μετά την πρωινή βροχόπτωση που έπληξε την πόλη και η οποία είχε ως συνέπεια οι δρόμοι να μετατραπούν σε ποτάμια. Το νερό που κυλούσε ανέμελο σε μεγάλες ποσότητες στο οδόστρωμα, φυσικά και αποτελούσε έναν ορατό κίνδυνο τόσο για τους επισκέπτες του παζαριού όσο και για τους ίδιους τους μικροπωλητές. 

Σε σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στην σελίδα του XanthiNea.gr στο Facebook τα δεικτικά και άκρως επικριτικά σχόλια των κατοίκων για την εικόνα που παρουσίαζε το παζάρι – αλλά και ευρύτερα το οδικό δίκτυο της πόλης – έπεφταν… βροχή. 




Το δυσάρεστο ωστόσο είναι πως δεν πρόκειται για πρωτόγνωρες εικόνες, αλλά για προβλήματα χρόνων τα οποία λιμνάζουν και δυστυχώς παραμένουν άλυτα. 

Βέβαια, πρόκειται για μια ακόμη απόδειξη πως σε αυτή την πόλη το ότι επιβιώνουμε σίγουρα είναι θαύμα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άνοιξαν οι ουρανοί στην Ξάνθη – Ποτάμια οι δρόμοι και εικόνες ντροπής!

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα