Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αυτοκίνητο στην Εγνατία γεμάτο όπλο και λαθραία τσιγάρα

Κοινοποίηση

Αυτοκίνητο στην Εγνατία γεμάτο όπλο και λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθησαν χθες (15-1-2023) το βράδυ, στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, δύο ημεδαποί οι οποίοι εντοπίσθηκαν να κατέχουν παράνομα πιστόλια, φυσίγγια, πακέτα τσιγάρων και ταξιδιωτικά έγγραφα. 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε διάφορα σημεία του οχήματος καθώς και στην κατοχή τους:

2 πιστόλια,




69 φυσίγγια,

45 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί και

4 διαβατήρια άλλων ατόμων. 

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω πιστόλια, τα φυσίγγια, τα πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα έγγραφα και επιπλέον δύο κινητά τηλέφωνα και το όχημα των δραστών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα