Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ανοίγει ξανά τις πόρτες του το Κολυμβητήριο της Ξάνθης

Κοινοποίηση

Ανοίγει ξανά τις πόρτες του το Κολυμβητήριο της Ξάνθης

Σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας επιστρέφει τη Δευτέρα (23/01) το Δημοτικό Κολυμβητήριο της Ξάνθης, μετά το τριήμερο «λουκέτο» που επιβλήθηκε προκειμένου να ολοκληρωθεί μικροβιολογικός έλεγχος στις δεξαμενές.




Το Κολυμβητήριο έκλεισε την Πέμπτη, μετά από ένα ατυχές περιστατικό με έναν νεαρό κολυμβητή, και ξεκίνησαν οι εργασίες για τον έλεγχο της ποιότητας του νερού, προκειμένου να παραμείνουν ασφαλείς οι κολυμβητές που χρησιμοποιούν τον χώρο. 

Με νεότερη ενημέρωσή της προς τους Κολυμβητικούς Συλλόγους και τους αθλητές, η Γραμματεία του Κολυμβητηρίου Ξάνθης γνωστοποιεί ότι τα αποτελέσματα της ανάλυσης της ποιότητας του νερού ολοκληρώθηκαν και το Κολυμβητήριο θα λειτουργήσει κανονικά τη Δευτέρα. 




«Σε συνέχεια του από 19.01.2023 ηλεκτρονικού μας μηνύματος και μετά τη σημερινή παραλαβή των αποτελεσμάτων ανάλυσης ποιότητας νερού από την υπηρεσία μας, σας γνωρίζουμε ότι οι κολυμβητικές δεξαμενές διατίθενται προς χρήση κανονικά, από τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023, για όλες τις δραστηριότητες» σημειώνεται σχετικά. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα