Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ανοίγουν τα Ιαματικά Λουτρά Ποταμιάς – Το ωράριο

Κοινοποίηση

Ανοίγουν τα Ιαματικά Λουτρά Ποταμιάς – Το ωράριο

Τα Ιαματικά Λουτρά Ποταμιάς ανοίγουν και πάλι τις πόρτες τους για το κοινό από τη Δευτέρα (30/01).

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τον Δήμο Αβδήρων το ωράριο λειτουργίας των Ιαματικών Λουτρών είναι Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι. 

Η Λουτρόπολη της Ποταμιάς




Τα Λουτρά της Ποταμιάς – Νέας Κεσσάνης βρίσκονται στο 18ο χιλιόμετρο της οδού Ξάνθης – Κομοτηνής. Σε μικρή απόσταση απλώνεται η λίμνη Βιστωνίδα ένας από τους σημαντικότερους υγρότοπους της Ελλάδος και λίγο πιο μακριά βρίσκεται το γραφικό λίμάνι του Πόρτο Λάγος.

Η Λουτρόπολη διαθέτει σύγχρονες υδροθεραπευτικές εγκαταστάσεις. Τα ιαματικά νερά χαρακτηρίζονται από Βοριούχα, Σιδηρολιθιούχα και οξυανθρακικά και η θερμοκρασία τους φτάνει μέχρι και 65.5ο C. Το υδροθεραπευτήριο της Λουτρόπολης διαθέτει 2 ομαδικές πισίνες Ανδρών και Γυναικών. Οι πηγές της περιοχής χαρακτηρίζονται αλκαλικές οξυπηγές και τα νερά τους ως υπέρθερμα χλωριονατριούχα.. Ενδείκνυται για τη θεραπεία παθήσεων του μυοσκελετικού συστήματος, όπως ρευματοπάθειες και αρθροπάθειες.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα