Κυριακή, 10 Μαρτίου, 2024

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Ξάνθη – Χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας

Κοινοποίηση

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Ξάνθη – Χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας

Απότομη ήταν η μεταστροφή του καιρού στην Ξάνθη το πρωί της Παρασκευής (20/01), επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις των μετεωρολόγων.




Οι ουρανοί άνοιξαν λίγο μετά τις 09:00 το πρωί μέσα στην πόλη, με την καταιγίδα να κάνει ορατή την παρουσία της χωρίς ωστόσο να παρατηρούνται προβλήματα. Την ίδια στιγμή στην ορεινή ζώνη και σε περιοχές όπως η Σταυρούπολη σημειώθηκε χαλαζόπτωση.

Το χαλάζι «κατέβηκε» και πιο χαμηλά σε περιοχές όπως η Μορσίνη της Ξάνθης. 

Η κακοκαιρία, που αποτελεί ένα σύνηθες φαινόμενο για την εποχή, αναμένεται να κρατήσει μέχρι και τη Δευτέρα σε αρκετές περιοχές της χώρας, ωστόσο στη Θράκη τα φαινόμενα φαίνεται πως δεν θα είναι τόσο έντονα. 




«Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού από τα ξημερώματα και κατά τις πρωινές ώρες τη Παρασκευή στη Θράκη, με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Πιθανόν τα φαινόμενα κατά τόπους να είναι έντονα με εξαίρεση τον κεντροβόρειο Έβρο. Γρήγορη βελτίωση του καιρού από τις μεσημεριανές ώρες» σημειώνουν τα Καιρικά Νέα της Θράκης. 

Φωτογραφίες κολάζ: Καιρικά Νέα Θράκης

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα