Διόδια Καβάλας: Δωρεάν διέλευση για τους Ξανθιώτες ζητά ο Κουρτίδης

Διόδια Καβάλας: Δωρεάν διέλευση για τους Ξανθιώτες ζητά ο Κουρτίδης

Τη δωρεάν διέλευση από τα διόδια της Καβάλας (κατά τρόπο όμοιο με τη διέλευση από τα διόδια του Ιάσμου) για τους κατοίκους της Ξάνθης ζητά με επιστολή του προς τον Υπουργό Μεταφορών και την Εγνατία Οδό, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, Κώστας Κουρτίδης. 

«Πλέον, όπως είναι γνωστό εδώ και λίγο καιρό έχουν ενεργοποιηθεί τα διόδια, λίγο πριν τον ανατολικό κόμβο της Καβάλας. Κατά τη λειτουργία τους διαπιστώθηκε, ότι δεν γίνεται δεκτή η κάρτα μονίμων κατοίκων της Π.Ε. Ξάνθης, που λειτουργεί για τις διαδρομές προς Κομοτηνή και η οποία έχει θεσπιστεί με σκοπό την ελάφρυνση αυτών από αυτό το έξοδο και για άλλους γνωστούς λόγους» τονίζει στην επιστολή του. 

«Πλέον πρέπει αυτή η κάρτα που έχει θεσπιστεί για τη διέλευση στα διόδια Ιάσμου να λειτουργήσει και για τη διέλευση των διοδίων Καβάλας. Ας σημειωθεί ότι οι μόνιμοι κάτοικοι της Π.Ε. Ροδόπης μπορούν με την ίδια κάρτα να έχουν ελεύθερη πρόσβαση προς ΠΕ Ξάνθης και Έβρου» προσθέτει ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης. 

«Παρακαλούμε λοιπόν μετά τα ανωτέρω να προβείτε σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται ώστε η κάρτα ελεύθερης διέλευσης μονίμων κατοίκων Π.Ε. Ξάνθης να ισχύει και στα διόδια Καβάλας» καταλήγει η ίδια επιστολή. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال