Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Είναι κάποιοι άνθρωποι που πετάνε σε λάθος μέρη…»

Κοινοποίηση

«Είναι κάποιοι άνθρωποι που πετάνε σε λάθος μέρη…»

Γράφει η Σουζάνα Ριζγκάλα 

Και είναι κάποιοι άνθρωποι που πετάνε σε λάθος μέρη…. Τους αναγνωρίζεις από τα φτερά, από το βλέμμα που λάμπει χαρμολύπη. Είναι ατίθασοι, συνώνυμοι της αντίδρασης, λάτρεις της ελεύθερης πτώσης, του πνιγμού και του κρυφτού. Μοιάζουν  με ένα ευαίσθητο μικρό παιδί που περνάει δύσκολη εφηβεία παγιδευμένο σε σώμα ενός ενήλικα, σαν μαργαρίτα με αγκάθια, σαν σύννεφο πάνω στα κύματα.




Μπορεί να σε τρομάξουν ή να σου είναι αδιάφοροι, ασήμαντοι ή ακόμα επικίνδυνοι. Μπορεί να μην περιμένεις τίποτα σπουδαίο να κάνουν ούτε θέλεις να μάθεις μελλοντικά τους νέα ,γιατί ήδη θα τους έχεις καταδικάσει.

Είναι κάποιοι άνθρωποι που μόνο με μία ματιά απευθείας στα μάτια, με μία σφιχτή αγκαλιά και ένα πιστεύω σε σένα θα σε εκπλήσσουν θαυμάσια, γιατί απελευθέρωσες το φοβισμένο παιδί, ηρέμησες το αναστατωμένο έφηβο και άφησες χώρο στο σώμα να απλωθεί άνετα η ψυχή του.

Είναι κάποιοι άνθρωποι που κρύβουν Δύναμη μεγάλη και κάνουν θαύματα, άκουσες ; κάνουν θαύματα! Άνθρωποι όμορφοι, άνθρωποι ωραίοι! Άνθρωποι που θα κρατήσουν σφιχτά την αγάπη και την πίστη που τους έδωσες και έδειξες. Θα τα ριζώσουν στην καρδιά τους και σαν πυροτέχνημα θα σκορπίσουν τριαντάφυλλα και αστέρια, φτιάχνοντας νέο ουρανό, νέους ορίζοντες χωρίς να κοιτάνε πίσω ,γιατί αν κοιτάξουν πίσω είναι για να σου κρατούν το χέρι σε περίπτωση που αμφέβαλες ή από τη ζωή κουράστηκες.  




Πως θα τους αναγνωρίσεις; Είναι άνθρωποι που πετάνε σε λάθος μέρη….  Τους αναγνωρίζεις από τα φτερά, από το βλέμμα που λάμπει χαρμολύπη. Είναι ατίθασοι, συνώνυμοι της αντίδρασης και λάτρεις της ελεύθερης πτώσης, του πνιγμού και του κρυφτού. Μοιάζουν  με μικρό παιδί ευαίσθητο που περνάει δύσκολη εφηβεία παγιδευμένο σε σώμα ενός ενήλικα , σαν μαργαρίτα με αγκάθια, σαν σύννεφο πάνω στα κύματα.

Είναι τύχη καλή να τους συναντήσεις και ευλογία μεγάλη να τους ζήσεις. Είναι δίδαγμα είναι ελπίδα!  Χαμόγελα με αντίλαλο μέχρι το φως , η αλήθεια που συναντάς μόνο σε ένα νήπιο. Μάτια που σου μιλάνε με χρώματα συγκίνησης, ομορφιά αγγελική και θάρρος αστεριού που στέκεται δίπλα σε μια πανσέληνο.

 Είναι τύχη καλή, είναι ευλογία !

Αφιερωμένο σε κάθε Άνθρωπο με φτερά ,αφιερωμένο σε σένα

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα