Κυριακή, 24 Μαρτίου, 2024

Βασιλόπιτα και βράβευση αριστούχων από τον Σύλλογο Τριτέκνων

Κοινοποίηση

Έκοψαν βασιλόπιτα οι τρίτεκνοι της Ξάνθης [ΦΩΤΟ]

Την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου στις 5:30 το απόγευμα ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Ξάνθης «Ο Άγιος Στυλιανός» πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του συλλόγου. Αμέσως μετά ακολούθησε η καθιερωμένη βράβευση των παιδιών τρίτεκνων οικογενειών που αρίστευσαν στα μαθήματά τους στα γυμνάσια και τα λύκεια κατά το σχολικό έτος 2021-22 αλλά και αυτών που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις πανελλήνιες εξετάσεις του 2022.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ι.Ν. Της Του Θεού Σοφίας στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης και παραβρέθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων και πολλά μέλη του συλλόγου.




Ο Σύλλογος Τριτέκνων ευχαριστεί θερμά την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης για την παραχώρηση της αίθουσας αλλά και την κάλυψη μέρους των εξόδων της εκδήλωσης και το Flower Factory για τον στολισμό της αίθουσας.

Βασιλόπιτα και βράβευση αριστούχων από τον Σύλλογο Τριτέκνων

Βασιλόπιτα και βράβευση αριστούχων από τον Σύλλογο Τριτέκνων

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα