Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Έκοψαν βασιλόπιτα οι Χειμερινοί Κολυμβητές στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Έκοψαν βασιλόπιτα οι Χειμερινοί Κολυμβητές στην Ξάνθη

Την καθιερωμένη βασιλόπιτά τους έκοψαν την Πρωτοχρονιά οι Χειμερινοί Κολυμβητές στην παραλία του Άη Γιάννη, στον Δήμο Αβδήρων Ξάνθης, απολαμβάνοντας παράλληλα τη… βουτιά τους.




Οι κολυμβητές πιστοί στο ραντεβού τους και φέτος, βρέθηκαν στην γνωστή πλαζ γύρω στις 12:00 και αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά. Στη συνέχεια μάλιστα βούτηξαν στη θάλασσα, πραγματοποιώντας έτσι και το πρώτο τους χειμερινό μπάνιο για το 2023. 

«Υγεία και Δύναμη σε όλες και σε όλους σας. Το 2022 μας άφησε με μια σημαντική απώλεια του γερόλυκου χειμερινού κολυμβητή Κώστα Πασβάντη. Ευχή το 2023 να μην σημαδευτεί από κάτι ανάλογο» τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Μιχάλης Σπανίδης. 




Τόσο την Κυριακή (01/01) όσο και τη Δευτέρα (02/01) αρκετοί ήταν οι κάτοικοι της Ξάνθης που έσπευσαν να απολαύσουν τη βόλτα τους στην παραλιακή ζώνη της περιοχής, εκμεταλλευόμενοι την ηλιοφάνεια και τις ιδιαίτερα καλές θερμοκρασίες που επικρατούν για την εποχή. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα