Κυριακή, 10 Μαρτίου, 2024

Επί 7 ώρες προσπαθούσαν να σώσουν το χέρι της άτυχης μητέρας

Κοινοποίηση

Επί 7 ώρες προσπαθούσαν να σώσουν το χέρι της άτυχης μητέρας

Στην Ορθοπεδική κλινική του ΠΑΓΝΗ η νεαρή μητέρα που έχασε το χέρι της ενώ εργαζόταν – Τα νεότερα στοιχεία για την υγεία της

Στην Ορθοπεδική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται, για τρίτη ημέρα, η 26χρονη που πιάστηκε το χέρι της στη μηχανή του κιμά.

Σύμφωνα με νεότερες πηγές, η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σταθερή και δεν κινδυνεύει η ζωή της.




Θυμίζουμε ότι το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 9:00 το πρωί της περασμένης Παρασκευής και από τις 9:30 στο κρεοπωλείο στο Ασήμι όπου εργαζόταν η άτυχη μητέρα έσπευσαν άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ καθώς και 8 πυροσβέστες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πύργου, προσπαθώντας να απεγκλωβίσουν το χέρι της από το μηχάνημα άλεσης του κιμά.

Σημειώνεται ότι η επιχείρηση απεγκλωβισμού διήρκησε περισσότερες από δύο με δυόμιση ώρες, όταν περίπου στις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής αποφασίστηκε η εσπευσμένη διακομιδή της στο ΠΑΓΝΗ.

Άμεσα πλήρωμα του ΕΚΑΒ παρέλαβε τη νεαρή μητέρα και, με τη συνοδεία ανδρών της ΕΜΑΚ, τη μετέφερε επειγόντως στο ΠΑΓΝΗ όπου υπεβλήθη αμέσως σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση η οποία διήρκησε έως τις 4 το απόγευμα

Εκεί ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και άνδρες της ΕΜΑΚ υπερέβαλαν εαυτόν ώστε να μπορέσουν να απεγκλωβίσουν το χέρι της.




Δυστυχώς, όμως, ακόμα κι όταν το μηχάνημα απομακρύνθηκε, η νεαρή γυναίκα ακρωτηριάστηκε. Στο νοσοκομείο η κατάσταση της υγείας χαρακτηρίζεται σταθερή και δεν βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή της.

creatalive.gr

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα