Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Επιτυχημένη παρουσία του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ στους αγώνες ΟΡΦΕΑΣ 2023

Κοινοποίηση

Επιτυχημένη παρουσία του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ στους αγώνες ΟΡΦΕΑΣ 2023

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι κολυμβητικοί αγώνες ΟΡΦΕΑΣ 2023 που διεξήχθησαν το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στην Αλεξανδρούπολη.




Στους αγώνες έλαβαν μέρος σωματεία από την Βόρεια Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Καβάλα, κτλ) και οι νεαροί κολυμβητές όπως και οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν τον βαθμό ετοιμότητας τους σε υψηλό επίπεδο.

Αυτή ήταν και η πρώτη μεγάλη αποστολή του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ του οποίου το κολυμβητικό τμήμα ιδρύθηκε πριν λίγους μήνες και αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια τόσο για την προσπάθεια τους όσο και για την οργάνωση του τμήματος.




Οι νεαροί αθλητές που έλαβαν μέρος στις διάφορες κατηγορίες άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον δεδομένου ότι ήταν οι πρώτοι επίσημοι αγώνες με το άγχος να επηρεάζει ως ένα βαθμό τις προσπάθειες τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο απολογισμός των 3 πρώτων θέσεων σε 50, 100 και 200 ύπτιο φανερώνει και την καλή καθημερινή δουλειά.

Φωτογραφίες και βίντεο μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα