Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024

Αφγανοί σακάτεψαν στο ξύλο ηλικιωμένο σε χωριό του Έβρου!

Κοινοποίηση

Αφγανοί σακάτεψαν στο ξύλο ηλικιωμένο σε χωριό του Έβρου!

Αχάριστοι και βάναυσοι αλλοδαποί Αφγανικής καταγωγής, έκαναν τόπι στον ξύλο έναν ηλικιωμένο από το χωριό Καβησός Φερών, επειδή δεν τους ικανοποίησε η ποσότητα του φαγητού που τους πρόσφερε για να τους βοηθήσει.




Ο ηλικιωμένος αγρότης βρισκόταν στην καλύβα του στο χωριό, όταν στον χώρο του εισέβαλαν δύο αλλοδαποί, το πρωί του Σαββάτου, και με έντονο και επιτακτικό ύφος τού ζητούσαν φαγητό. Ο αγρότης, παρά τον «τσαμπουκά» που πούλησαν οι αλλοδαποί, τους προσέφερε ό,τι είχε πρόχειρο στην καλύβα του για να φάνε. Τότε όμως οι δυο αλλοδαποί, ηλικίας περίπου 35 ετών, βλέποντας το φαγητό που τους έδωσε ο ηλικιωμένος έγιναν πυρ και μανία. Οπως του έλεγαν, αυτό ήταν λίγο κι έτσι θεώρησαν σκόπιμο να σπάσουν στο ξύλο τον ηλικιωμένο για να τον τιμωρήσουν, επειδή δεν τους πρόσφερε ένα λουκούλλειο γεύμα…

Την ώρα που οι δυο δράστες προπηλάκιζαν τον γέροντα, εκείνος είδε να περνά έξω από την καλύβα του ένας υπάλληλος εταιρίας security και προσπάθησε να του κάνει νόημα ώστε να τον βοηθήσει. Οι αλλοδαποί όμως αντιλήφθηκαν ότι ο ηλικιωμένος ζήτησε βοήθεια και τότε έγιναν έξαλλοι. Ετσι άρχισαν να χτυπάνε άγρια το θύμα τους και μάλιστα το έδεσαν χειροπόδαρα στο κρεβάτι για να το ακινητοποιήσουν. Ο ηλικιωμένος, ανήμπορος να αντιδράσει, δεχόταν, όπως ήταν δεμένος, χτυπήματα από ένα κούτσουρο που είχαν αρπάξει οι αλλοδαποί για να τον σακατέψουν.




Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στη συνέχεια τα δύο τέρατα άρπαξαν την καραμπίνα του ηλικιωμένου αγρότη και ένα κυνηγετικό μαχαίρι, και αφού τον κλείδωσαν στην καλύβα, προσπάθησαν να κλέψουν το αυτοκίνητό του, όμως δεν τα κατάφεραν. Αργότερα ο ηλικιωμένος κατάφερε να λυθεί και χτυπημένος σύρθηκε έως το κέντρο του χωριού, όπου ζήτησε βοήθεια, ενώ ενημέρωσε και την Αστυνομία.

Λίγες ώρες αργότερα, αφού ο ηλικιωμένος είχε αναγνωρίσει τους βασανιστές του από τις φωτογραφίες των αστυνομικών, αυτοί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης. Το θύμα θα εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ οι δύο αλλοδαποί θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα