Τετάρτη, 13 Μαρτίου, 2024

Κλέφτης έχασε το κινητό του σε διάρρηξη και πήγε να το δηλώσει… στην Αστυνομία

Κοινοποίηση

Κλέφτης έχασε το κινητό του σε διάρρηξη και πήγε να το δηλώσει… στην Αστυνομία


Ο 27χρονος έπεσε στην δική του «παγίδα» και συνελήφθη.

Ένας 27χρονος διαρρήκτης έπεσε μόνος του… στην αγκαλιά της αστυνομίας, όταν πήγε στο Τμήμα αναζητώντας το κινητό τηλέφωνό του, που έριξε κατά λάθος στον δρόμο, έπειτα από διάρρηξη που διέπραξε στη Θεσσαλονίκη. Ο 27χρονος έπεσε στην δική του «παγίδα» και συνελήφθη.




Όλα συνέβησαν χθες το πρωί στην περιοχή της Καλαμαριάς. Ο 27χρονος μαζί με συνεργό του παραβίασαν το παράθυρο καταστήματος με είδη ψιλικών. Έκλεψαν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής και δύο σακούλες με τσιγάρα και επιχείρησαν να διαφύγουν. Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από τον γιο της ιδιοκτήτριας του μαγαζιού, ο οποίος τους ακολούθησε πεζός.

Κατά τη διάρκεια της διαφυγής, ο 27χρονος έριξε στον δρόμο τα κλοπιμαία και… κατά λάθος το κινητό του τηλέφωνο. Τα συγκεκριμένα αντικείμενα παραδόθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς ως πειστήριο της αξιόποινης πράξης.

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, ο 27χρονος πήγε στο ίδιο Τμήμα, καθώς, όπως είπε, αναζητούσε το κινητό που έχασε. Από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, προέκυψε ότι ήταν ένας εκ των δύο διαρρηκτών, οπότε και συνελήφθη.




Σύμφωνα με το thestival, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση του συνεργού του.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα