Παρασκευή, 8 Μαρτίου, 2024

Κότσιρας: “Να προσέχετε τα γεροντάκια σας, πιστέψτε με, θα σας λείπουν”

Κοινοποίηση

Κότσιρας: "Να προσέχετε τα γεροντάκια σας, πιστέψτε με, θα σας λείπουν"

Με αφορμή την εορταστική περίοδο, ο Γιάννης Κότσιρας, θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια και μοιράστηκε το πως αισθάνεται για την απώλεια των γονιών του, μέσα από μια ανάρτησή του.




Ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας, μοιράστηκε με τους θαυμαστές του στα social media, τις σκέψεις του με αφορμή την εορταστική περίοδο.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Κότσιρας έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία έγραψε πόσο του λείπουν οι γονείς του, που έχουν φύγει από την ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στα παιδικά του χρόνια. 

“Η περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, πάντα έκρυβε χαρά μέσα της. Και λίγη λύπη βέβαια μαζί, καθώς ο μπαμπάς σχεδόν πάντα έλειπε.

Πιο παλιά έστελνε τηλεγράφημα για χρόνια πολλά προσπαθώντας να χωρέσει όσο περισσότερη αγάπη μπορούσε στις περιορισμένες λέξεις του τηλεγραφήματος. Αργότερα ήταν λίγο καλύτερα, καθώς υπήρχε η δυνατότητα από τον ασύρματο και το Αθήναι Ράδιο να μιλάμε. Τώρα λείπουν και οι δύο. Αν και τέτοιες μέρες, πάντα είναι πιο έντονη η παρουσία τους. Ποιος ξέρει; Ίσως μας στέλνουν μαζί, ένα φανταστικό τηλεγράφημα που μας εύχονται χρόνια πολλά. Κι έτσι το γιορτινό κλίμα είναι πολύ έντονο. Πιο έντονο από ποτέ. Πως θα γινόταν αλλιώς άλλωστε;




Με δυο απίθανους πιτσιρικάδες να αναστατώνουν το σπίτι και ένα υπέροχο κορίτσι να φωτίζει τον κόσμο. Για να μην βάλω και την καταπληκτική οικογένεια του κοριτσιού μου, που έρχονται σχεδόν κάθε χρόνο από την Κατερίνη και γεμίζει το σπίτι ωραίους ανθρώπους. Να αγαπάτε τους γονείς σας, να προσέχετε τα γεροντάκια σας. Πιστέψτε με, θα σας λείπουν”, αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Κότσιρας σε ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα