Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μαγγίρα: «Ζούμε σε ένα Matrix, μια εικονική πραγματικότητα»

Κοινοποίηση

Μαγγίρα: «Ζούμε σε ένα Matrix, μια εικονική πραγματικότητα»

Η Ματθίλδη Μαγγίρα έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την καριέρα της, τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική και την κατάθλιψη που πέρασε.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, αναφέρθηκε στην πρώτη της τηλεοπτική δουλειά.




«Οι πρώτες μου τηλεοπτικές δουλειές ήταν στο Mega, οι Μικρομεσαίοι και οι Δέκα Μικροί Μήτσοι. Όταν πήγαινα στο καμαρίνι, έβρισκα πάντα τη Ζωζώ Σαπουντζάκη με ρόλεϊ και μπολ με παγάκια. Δεν την είδα ποτέ αμακιγιάριστη. Μέχρι να κατέβει ο Δαλιανίδης από το κοντρόλ, η Ζωζώ είχε εξαφανιστεί κι είχε αλλάξει και ρούχα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τις ανησυχίες που έχει σχετικά με τα «μεταφυσικά φαινόμενα». «Για να υπάρχει το μεταφυσικό, προϋποθέτει να υπάρχει και το φυσικό. Κάνεις μια ευχή και μετά από λίγο, γίνεται. Μήπως αυτό είναι το φυσικό ως προς το αόρατο κομμάτι μας που δεν βλέπουμε. Έχουμε αιθερικό σώμα, που λόγω της ύλης του, τα μάτια μας δεν το βλέπουν. Έχω δύο επιθανάτιες εμπειρίες και τα περισσότερα όνειρά μου, έχουν γίνει πραγματικότητα. Συνεχίζω και κάνω όνειρα γιατί ξέρω πώς λειτουργεί αυτός ο μηχανισμός. Ζούμε σε ένα Matrix που είναι μια εικονική πραγματικότητα, αλλά η πραγματικότητά μας είναι άλλη. Ελπίζω πολύ σύντομα να το αντιληφθούμε όλοι», δήλωσε.

Όσο για την προσωπική της ζωή, η Ματθίλδη Μαγγίρα τόνισε πως δεν θέλει να την εκθέτει. «Παντρεύτηκα κι έκανα μια κόρη. Είμαστε πολύ φίλες με την κόρη μου, το θεωρώ επίτευγμα αυτό. Εάν προκύψει ένας σύντροφος που μπορούμε να συνοδοιπορήσουμε, θα το σκεφτόμουν. Δεν είμαι άνθρωπος που πουλάει την προσωπική του ζωή», εξήγησε.




Τέλος, για την κατάθλιψη που βίωσε, είπε: «Έχω περάσει κατάθλιψη. Βγήκα από τους πρώτους να μιλήσω γι’ αυτό, γιατί ήθελα να περάσω το μήνυμα ότι μπορείς να το νικήσεις. Πρώτη φορά, ήρθα αντιμέτωπη με την κατάθλιψη με την κατάθλιψη στα 16, γύρω στα 26 ξαναβγήκε και ξανά μετά τα 30. Τελευταία φορά ήταν ανίκητο».

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα