Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Με αμείωτο ρυθμό τα τροχαία στον δρόμο προς Πετεινό

Κοινοποίηση

Με αμείωτο ρυθμό τα τροχαία στον δρόμο προς Πετεινό

Δύο νέα τροχαία ατυχήματα έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες στην επαρχιακή οδό Ξάνθης – Πετεινού, σε περιοχές μάλιστα που έχουν καταγραφεί ουκ ολίγα ατυχήματα (πολλά εκ των οποίων μάλιστα δυστυχήματα) κατά το παρελθόν. 




Στη μια περίπτωση, μέσα στις γιορτές ένα ΙΧ εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω στο πεζοδρόμιο καταλήγοντας σε παρακείμενη – πολύπαθη – περίφραξη κτήματος. Το περίεργο ωστόσο είναι πως πρόκειται για αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες με τον οδηγό να το εγκαταλείπει στο σημείο και να φεύγει. Το αυτοκίνητο παραμένει πάνω στο πεζοδρόμιο μέχρι και σήμερα (08/01), με τους κατοίκους μάλιστα να διαμαρτύρονται, ζητώντας να αφαιρεθεί καθώς εμποδίζει τους περιπατητές και θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητά τους, αναγκάζοντάς τους να κατεβαίνουν στο δρόμο.

Ακολούθησε ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα, λίγα μέτρα πιο μετά, με ένα ΙΧ να καταλήγει πάλι μέσα σε κτήμα, προκαλώντας φθορές σε δέντρα. 




Ο δρόμος από την Ξάνθη προς Πετεινό είναι μια περιοχή στην οποία – δυστυχώς – αρκετοί οδηγοί αναπτύσσουν ταχύτητα, ειδικά τις νυχτερινές ώρες, με αποτέλεσμα πολλοί εξ’ αυτών να χάνουν τον έλεγχο στις στροφές και να προκαλείται κάποιο ατύχημα. 

Αντίστοιχα δεν είναι λίγα και τα τροχαία που έχουν καταγραφεί και εντός κατοικημένης ζώνης, κυρίως στο κέντρο του Πετεινού. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα