Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Μίνι» ανεμοστρόβιλος ξερίζωσε δέντρο στην Ξάνθη [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση

«Μίνι» ανεμοστρόβιλος ξερίζωσε δέντρο στην Ξάνθη [ΦΩΤΟ]

Ένας «μίνι» ανεμοστρόβιλος έκανε την εμφάνισή του το πρωί της Παρασκευής (20/01) στην Ξάνθη, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή. 




Ο ανεμοστρόβιλος, σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων, εμφανίστηκε στην Κυψέλη επί της οδού Μιλτιάδου, και έγινε άμεσα ορατός ενώ προκάλεσε και καταστροφές, καθώς κατάφερε να ξεριζώσει ένα μεγάλο δέντρο. 

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Ξάνθη κράτησαν μέχρι το μεσημέρι, χωρίς ωστόσο να καταγραφούν άλλα προβλήματα στην περιοχή. Μάλιστα, το μεσημέρι της Παρασκευής επικράτησε μέχρι και ηλιοφάνεια στην Ξάνθη. 

Σε περιοχές όπως η ορεινή ζώνη αλλά και η Παλιά Μορσίνη σημειώθηκε και χαλαζόπτωση, πάλι χωρίς να καταγραφούν σημαντικές καταστροφές ή προβλήματα. 




Στην Ξάνθη άλλωστε προς το παρόν ο χειμώνας δεν έχει κάνει αισθητή την παρουσία τους και τέτοιου είδους κακοκαιρίες τις προσμένουν πως και πως οι κάτοικοι αλλά και ο αγροτικός κόσμος, μετά την παρατεταμένη περίοδο ανομβρίας. 

«Μίνι» ανεμοστρόβιλος ξερίζωσε δέντρο στην Ξάνθη [ΦΩΤΟ]

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα