Σάββατο, 16 Μαρτίου, 2024

Νέες σπουδαίες διακρίσεις για τα «δελφίνια» του ΚΟΞ

Κοινοποίηση

Νέες σπουδαίες διακρίσεις για τα «δελφίνια» του ΚΟΞ

Σε ανακοίνωσή του ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης αναφέρει: 

Το τριήμερο 13 με 15 Ιανουαρίου 2023, στο Δημοτικό Κλειστό κολυμβητήριο στην πόλη της Καβάλας, πραγματοποιήθηκαν  οι 5οι Διεθνείς Κολυμβητικοί Αγώνες  «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 2023», μια σπουδαία διοργάνωση από τον Δήμο Καβάλας και τον κολυμβητικό σύλλογο ΝΟΘΑΚ. 




Μια σημαντική διοργάνωση υψηλού επιπέδου εφόσον οι επιδόσεις  μετρούν για όρια πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών 2023, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Έφηβων –Νεανίδων του 2023, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2023 και Εφήβων – Νεανίδων  της φετινής περιόδου.

Σε αυτό το  άρτια οργανωμένο meeting έλαβε μέρος, για 5η συνεχή χρονιά, ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης ο μόνος σύλλογος που εκπροσώπησε  τον Νομό Ξάνθης με 8 αθλητές του  οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν δίπλα σε σπουδαίους κολυμβητές και να αποκτήσουν εμπειρίες  και  αναμνήσεις για μια ζωή.




Οι αθλητές μας είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν από κοντά κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής κολύμβησης  και όλους τους πρωτοκλασάτους κολυμβητές 30 συλλόγων από όλη την Ελλάδα.

 Οι οκτώ  αθλητές του Κ.Ο.Ξάνθης που έλαβαν μέρους σε αυτούς τους μεγάλους αγώνες, μας έδειξαν ότι  βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση 5 εβδομάδες πριν το Χειμερινό Πρωτάθλημα.

Οι αθλητές που έλαβαν μέρος:

1) Μουτουσίδης Κωνσταντίνος Νικόλαος κατηγορία Παίδων 50&100μ Ελεύθερο, 50&100μ Πεταλούδα 

Ο οποίος έκανε το 4 στα 4 κατακτώντας  την 3η θέση και Πρόκριση στους τελικούς στα 50μ & 100μ Ελεύθερο & 100μ Πεταλούδα και την δεύτερη θέση και Πρόκριση  στον μεγάλο τελικό πιάνοντας το όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 50μ Πεταλούδα.

2) Μπίζας Κωνσταντίνος κατηγορία Εφήβων  50&100μ Πρόσθιο και πρόκριση στους τελικούς στα 50μ Πρόσθιο

3) Χατζηβασιλείου Γεωργία κατηγορία Κορασίδων 50&100μ Ύπτιο, 50μ&100μ Πρόσθιο 

4) Εμμανουήλ Νάγια κατηγορία Κορασίδων 50&100 Πρόσθιο, 50μ&100μ Ελεύθερο

5) Κουτσάκη Ελίζα κατηγορία κατηγορία Παγκορασίδων 50μ&100μ Ελεύθερο, 50μ & 100μ Ύπτιο




6)Χατζηβασιλείου Βασιλική κατηγορία Παγκορασίδων 50&100μ Ελεύθερο, 50&100μ Πεταλούδα 

7) Θεοδώρου Κωνσταντίνος κατηγορία Παίδων 50μ Ύπτιο, 50μ & 100μ Πρόσθιο

8) Τσεβδός Δημήτριος κατηγορία Παμπαίδων 100μ Ελεύθερο

Οι αθλητές και αθλήτριες του ομίλου μας κατάφεραν να δώσουν ένα ηχηρό παρόν και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, στο Ελληνικό κολυμβητικό στερέωμα.

Με αφορμή τις επιτυχίες των αθλητών μας, στους εν λόγω αγώνες, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την  Προπονήτρια μας κυρία Ευαγγελία Πολίτου που με περισσό ζήλο και αφοσίωση βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στους  αθλητές του ΚΟΞ.

Ο ΚΟΞ, για ακόμα μια φορά, αποδεικνύει με το έργο του και τα αποτελέσματα των αθλητών του ότι ο σύλλογος έχει ΙΣΤΟΡΙΚΟ παρελθόν, ΔΥΝΑΜΙΚΟ παρόν αλλά και ΛΑΜΠΡΟ μέλλον.

Πάντα ψηλά, Πάντα μπροστά

ΚΟΞ Non Stop!!!

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα