Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νεκρός 22χρονος μετά από 2 χρόνια νοσηλείας – Η τραγική ιστορία

Κοινοποίηση

Νεκρός 22χρονος μετά από 2 χρόνια νοσηλείας – Η τραγική ιστορία

Με τον τραγικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος για έναν 22χρονο, ο οποίος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ νοσηλευόταν σε κλινική της Λάρισας.

Ο 22χρονος είχε μείνει παράλυτος έπειτα από βουτιά σε θάλασσα και για δύο χρόνια νοσηλευόταν μετά από χειρουργικές επεμβάσεις, σύμφωνα με το onlarissa.gr. Από τον περασμένο Μάρτιο είχε διακομιστεί σε κέντρο αποκατάστασης της περιοχής, όπου, λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής, άφησε την τελευταία του πνοή.




Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μαρτυρίες οικείων του, ο 22χρονος τον Ιούλιο 2020 τραυματίστηκε σοβαρά κάνοντας βουτιά στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να μείνει παράλυτος σε όλο του το σώμα -παρά τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Από τον Μάρτιο του 2022 είχε διακομιστεί σε κέντρο αποκατάστασης της Λάρισας, όπου νοσηλευόταν έχοντας επαφή με το περιβάλλον, αλλά το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.




Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» που αναμεταδίδει το onlarissa.gr, οι οικείοι του νέου, χωρίς να επιρρίπτουν ευθύνες για τον θάνατο του αγαπημένου τους προσώπου, ζήτησαν να πληροφορηθούν τα αίτια του θανάτου και στο πλαίσιο αυτό, από το Αστυνομικό Τμήμα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έρευνα, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (16/01).

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα