Ο πιο πιστός σκύλος: Συνόδευσε την ιδιοκτήτρια του στην τελευταία της κατοικία

Ο πιο πιστός σκύλος: Συνόδευσε την ιδιοκτήτρια του στην τελευταία της κατοικία

Ο πιο πιστός σκύλος: Συνόδευσε την ιδιοκτήτρια του στην τελευταία της κατοικία

Μια ιστορία που πραγματικά σε κάνει να βουρκώνεις με το άκουσμα της. Ο σκύλος συντρόφευε την ιδιοκτήτρια του, μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Είναι πολλές οι φορές που ακούμε και διαβάζουμε ιστορίες με πιστά ζώα και πόσο μάλλον ιστορίες που έχουν πρωταγωνιστές τα σκυλιά. Η ιστορία του «Χάτσικο» ήταν τέτοια που κατάφερε να αποτελέσει ορόσημο για την πιστότητα που έχουν αυτά τα ζώα.

Μερικές φορές αναρωτιέται κανείς την ενσυναίσθηση που έχουν αυτά τα ζώα. Το πως δένονται με τους ιδιοκτήτες τους και την στενή σχέση που μεταξύ τους. Μια ακόμη τρυφερή ιστορία διαδραματίστηκε στην Ιρλανδία.

Λόγος για τον πιστό σκύλο που απεικονίζεται παρακάτω. Το πιστό gold retriever, εν ονόματι Bessie, έκανε μια μεγάλη διαδρομή, συντροφεύοντας την ιδιοκτήτρια της στο τελευταίο της σπίτι.

Η γυναίκα πέθανε σε ηλικία 94 ετών και η κηδεία έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο. Η γυναίκα ήταν μητέρα 12 παιδιών και ήταν διάσημη κολυμβήτρια με αρκετά ρεκόρ στο ενεργητικό της, ενώ αποτελούσε και την πρώτη γυναίκα πρόεδρο της κοινότητας του γκολφ στην χώρα.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω της ανάρτησης που έκανε ο γιος της, με την φωτογραφία να είναι συγκλονιστική και να προκαλεί πολλά συναισθήματα. Πιο συγκεκριμένα έγραψε: «Λέμε το τελευταίο αντίο στην αξιοθαύμαστη μητέρα μας. Αγαπούσε το σκυλί της. Μητέρα 12 παιδιών. Πρωταθλητρια στην κολύμβηση, κάτοχος πολλών τίτλων και ρεκορ, η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της κοινότητας του γκολφ. Ήταν δραστήρια μέχρι και την τελευταία στιγμή. Θρύλος».

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال