Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

O ROUS live στην Ξάνθη, στο Nostos live

Κοινοποίηση

O ROUS live στην Ξάνθη, στο Nostos live

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων μυσταγωγικών εμφανίσεων σε όλη τη χώρα, ο Γιώργος Ρους έρχεται στην Ξάνθη, στο Nostos live, για μία μοναδική βραδιά τo Σάββατο 28 Ιανουαρίου, έχοντας μαζί του μουσικές εκπλήξεις και δίνοντας το σύνθημα πως όλα είναι μια αρχή!




Συστήθηκε το 2010 ως Rous μέσα από τη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία «Εξαιρέσεις». Αμέσως μετά ακολούθησε ο πρώτος του ομώνυμος δίσκος. Το «Κόκκινο φως», οι «Μαριονέτες», η «Ιδιαίτερη σχέση», το «Όλοι χορεύουν με την Κ», το «Άδικο στο σώμα»,

μας οδήγησαν πιο βαθιά στον κόσμο του, αποκαλύπτοντας έναν καλλιτέχνη με ξεχωριστό μουσικό στίγμα, δίνοντας αργότερα τη σκυτάλη σε τραγούδια όπως το «Λουλούδι του δρόμου», «Εσύ», «Γκύζη», «Ποια αγάπη», «Από μια θάλασσα άλλη»,  κ.ά. με την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του «Rous II» (2017).




Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, τόσο στη σκηνή, όσο και ως τραγουδοποιός, όπως, Χάρις Αλεξίου, Γιάννης Κότσιρας, Χρήστος Θηβαίος κ.ά, γράφοντας παράλληλα μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Info:

Nostos live

Μαλετσίδου 5, Ξάνθη

Ώρα προσέλευσης: 21.30

Είσοδος: 10 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων:

Studio Italos και Nostos bar

Πληροφορίες: 6942245533

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα