Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πως σχολιάζουν οι Ξανθιώτες την επίσκεψη Μητσοτάκη

Κοινοποίηση

Πως σχολιάζουν οι Ξανθιώτες την επίσκεψη Μητσοτάκη

Ανάμεικτα φαίνεται πως είναι τα «συναισθήματα» που άφησε στους Ξανθιώτες η σύντομη βόλτα που πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής (13/01) στο κέντρο της πόλης ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. 




Αν και βρέθηκε για λίγη ώρα στην πόλη, δεκάδες ήταν αυτοί που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν, να φωτογραφηθούν μαζί του και φυσικά να κοινοποιήσουν την παρουσία του στα social media. Από το κάδρο ωστόσο των φωτογραφιών δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν και αρκετά καθαρά κομματικά στελέχη αλλά και διάφοροι «υποψήφιοι», που επιχειρούν με κάθε τρόπο να δείξουν πως διατηρούν καλές σχέσεις με τον Πρωθυπουργό και φυσικά τη Νέα Δημοκρατία. 

Ωστόσο είναι γεγονός πως οι σχετικές αναρτήσεις τόσο για αυτή καθ’ αυτή την παρουσία του Πρωθυπουργού όσο και τις δηλώσεις του στη σύντομη παρουσία του στο κέντρο της Ξάνθης προκάλεσαν πλήθος αρνητικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Εξετάζοντας προσεκτικά τα σχόλια των αναγνωστών του XanthiNea.gr, εντοπίζει κανείς δεκάδες παράπονα τόσο για το ότι ο Πρωθυπουργός δεν επισκέφθηκε δομές όπως το Νοσοκομείο, ώστε να δει την εικόνα που παρουσιάζει και φυσικά να αναλάβει πρωτοβουλίες για την ενίσχυσή του, όσο και για τις τοποθετήσεις του περί των ενισχύσεων που παρέχει η κυβέρνηση στα ευάλωτα νοικοκυριά. Σε μια αποστροφή του λόγου του ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο Market Pass, λέγοντας πως πρόκειται για ένα μέτρο που στηρίζει τα ελληνικά νοικοκυριά να ανταπεξέλθουν στην ακρίβεια, ωστόσο αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να εκφράσουν την οργή τους, εκφράζοντας μια εντελώς διαφορετική άποψη. 




Ενδεικτικά είναι τα παρακάτω σχόλια των αναγνωστών μας: 

«Στο νοσοκομείο πήγε; Να δει τη προσπάθεια κάνουν οι γιατροί, με λίγο προσωπικό;»

«Το δυσάρεστο είναι ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που τρέχουν πίσω τους. Το ευχάριστο, ότι είναι η τρίτη ηλικία»

«Το ντύσιμο του λέει πολλά για το πώς μας βλέπει και τι μας θεωρεί»

«Αναρωτιέμαι, οι καταστηματάρχες που χαμογελούσαν και του έσφιγγαν το χέρι έχουν επίγνωση ότι η οικονομική τους εξαθλίωση και η έλλειψη βιωσιμότητας των επιχειρήσεων τους οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτόν και στην κυβέρνησή του; Τα άδεια καταστήματα γύρω τους που είναι σαν φαντάσματα δεν τους προβληματίζουν; Δεν ήταν καρτούν, είναι η ζωή, το παρόν και το μέλλον τους που διακυβεύεται»

«Ο μεγαλύτερος ρήτορας που πέρασε ποτέ μετά τον Παπανδρέου. Δεν κάνει τα λάθη του μπαμπά του και είμαι σίγουρος ότι θα ξανά εκλεγεί»

«Κουπόνια σίτισης και φτώχειας λέγονται, κάτι ανάλογο με την κατοχή. Έλεος, και υπάρχει ακόμη κόσμος που πανηγυρίζει την εξαθλίωση μας;» 

«Να χαρούμε για τα κουπόνια και τα συσσίτια;»

«Ευτυχώς που έχουμε το market pass αλλιώς θα είχα πεινάσει. Έτσι δουλεύουν τον κόσμο»




Φυσικά, την ίδια στιγμή υπήρχαν και δεκάδες πολίτες που έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του ή να του θέσουν κάποιο ερώτημα στον δρόμο εν μέσω χειραψίας μαζί. Ο Πρωθυπουργός πάντως παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τους πολίτες που τον πλησίαζαν για να βγάλουν μια selfie.  

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα