Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας για την κυβέρνηση ο Τσίπρας

Κοινοποίηση

Κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας για την κυβέρνηση ο Τσίπρας

Επίθεση εξαπέλυσε από το βήμα της βουλής ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά του πρωθυπουργού με φόντο τις επισυνδέσεις. Ο Αλέξης Τσίπρας, επσήμανε ότι εδώ και έξι μήνες η χώρα βρίσκεται στη δίνη των υποκλοπών, ενός πρωτοφανούς σκανδάλου, όπως είπε.

Κάνοντας μια αναδρομή, ξεκινώντας από την μέρα που έγινε γνωστή η παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ ο κ. Τσίπρας, χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός είχε ένα οργανωμένο σχέδιο για την παρακολούθηση συγκεκριμένων προσώπων. Κατηγόρησε μάλιστα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι είχε φτιάξει μια «συμμορία» που τη χαρακτηρίζει η ομερτά και προσπάθησε να συσκοτίσει την υπόθεση.




«Επί έξι μήνες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λέει ψέματα ότι δήθεν δεν γνώριζε», σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας. Λέγοντας ότι επαναλαμβάνει τα ψέματα τόσο σε τηλεοπτικούς χρόνους όσο και εντός της βουλής. Ο Αλέξης Τσίπρας, υπερασπίστηκε τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο, λέγοντας ότι πρόκειται για έναν ανώτατο δικαστή, ο οποίος έχει βιογραφικό εντιμότητας και έκανε το καθήκον του όπως προστάζει το Σύνταγμα της χώρας. Υπογράμμισε ότι στη χώρα, υπάρχουν νόμοι και άνθρωποι ευσυγκίνητοι. Απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ύψωσε τους τόνους, λέγοντας ότι τον αντιμετωπίζουν με χυδαιότητα και είναι ντροπή, όπως είπε.




Υποβάλλουμε πρόταση δυσπιστίας για την υπεράσπιση της δικαιοσύνης.

Η κυβέρνηση δεν μπορεί να μείνει στην θέση της.

Σε κρίσιμες στιγμές, οφείλουμε να αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί.

protothema.gr

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα