Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Ροδόπη στο επίκεντρο» στη Δέλτα Τηλεόραση

Κοινοποίηση

«Ροδόπη στο επίκεντρο» στη Δέλτα Τηλεόραση


Με τον αρχισυντάκτη του Δημοσιογραφικού Οργανισμού «ο Χρόνος» Διονύση Βοργιά

Πρεμιέρα έκανε η νέα εκπομπή της «Δέλτα» Τηλεόρασης «Ροδόπη στο επίκεντρο». Κάθε Τρίτη 21:30 με 22:30 και κάθε Παρασκευή σε επανάληψη τις ίδιες ώρες, η Κομοτηνή, η Ροδόπη κι οι άνθρωποί της έρχονται στο επίκεντρο της περιφερειακής τηλεόρασης.

Την εκπομπή παρουσιάζει ο Διονύσης Βοργιάς, αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού «ο Χρόνος» Κομοτηνής, απόφοιτος Νομικής Δ.Π.Θ. και Δημοσιογραφίας ΑΝΤ1. Φιλοξενούνται αυτοδιοικητικοί, πολιτικοί, εκπρόσωποι φορέων κι αρχών του τόπου σε αναλυτικές συζητήσεις με άξονα τα ζητήματα της Κομοτηνής και του Νομού Ροδόπης.




Στην πρώτη εκπομπή, που έκανε πρεμιέρα χθες Τρίτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 21:30, στο επίκεντρο τίθεται το φλέγον ζήτημα εκροής χρήματος από τη Ροδόπη προς τη Βουλγαρία με «δόλωμα» τα καύσιμα, καθώς επίσης κι άλλα ζητήματα τοπικής οικονομίας.

Φιλοξενούνται στους χώρους τους ο πρόεδρος του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης και το μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων Γιώργος Τζαμπαζλής.

Μπορείτε να την παρακολουθήσετε και διαδικτυακά στο Facebook: Δέλτα Τηλεόραση. ​

Πηγή: xronos.gr

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα