Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι στη Φελώνη από την ένοπλη ληστεία

Κοινοποίηση

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι στη Φελώνη από την ένοπλη ληστεία

Σοκαρισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι στη Φελώνη από την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε σε σπίτι του χωριού, το βράδυ της Κυριακής (15/02). 

Το πρωτόγνωρο για την περιοχή και άκρως ύποπτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 11:00 το βράδυ της Κυριακής, όταν πέντε άτομα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους «μπούκαραν» με κυνηγετικές καραμπίνες μέσα στο σπίτι, με κίνητρο τη ληστεία. 




Οι δράστες δεν δίστασαν να ασκήσουν βία ενώ αμέσως μόλις άρπαξαν λίγα χρήματα και κάποια χρυσαφικά τράπηκαν σε φυγή. Τα θύματα της βίαιης αυτής ληστείας μη μπορώντας να αντιληφθούν το τι ακριβώς είχε συμβεί επικοινωνήσαν με την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στην περιοχή προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση. 

Πρόκειται για μια ληστεία που αναστάτωσε ωστόσο έντονα τόσο τον οικισμό της Φελώνης όσο και τα γύρω χωριά, ενώ αρκετοί κάτοικοι τονίζουν εμφατικά πως οι αδίστακτοι ένοπλοι ληστές μάλλον έκαναν… λάθος, και ή ήθελαν να «χτυπήσουν» σε κάποιο άλλο σπίτι ή είχαν πληροφορίες για κάποια μεγάλη λεία (την οποία ωστόσο δεν φαίνεται να βρήκαν). 




Η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν τονίζοντας πως «επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη πέντε αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την Κυριακή 15-1-2023 το βράδυ, σε οικισμό της Ξάνθης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν σε σπίτι που διαμένουν τρεις ημεδαποί και με τη χρήση βίας και απειλής με δύο κυνηγετικά όπλα, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του σπιτιού χρήματα, χρυσαφικά και κινητά τηλέφωνα, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης». 

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη αυτής της ιδιαίτερης ληστείας, που έχει σκορπίσει τον τρόμο στους κατοίκους της περιοχής.  

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα