Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Πρόεδρος της Eurobank επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ξάνθης

Κοινοποίηση

Ο Πρόεδρος της Eurobank επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ξάνθης

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Ξάνθης αναφέρονται τα εξής: 

Τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Μη Εκτελεστικός Σύμβουλος της Τράπεζας Eurobank AE, Γιώργος Ζανιάς, συνοδευόμενος από στελέχη της Τράπεζας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ερευνήθηκαν πιθανά πεδία συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του Χρηματοπιστωτικού Ιδρύματος.




Να σημειωθεί ότι η Eurobank διοργάνωσε χθες το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, παρουσία της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Μαρία Συρεγγέλα, εκδήλωση, με θέμα «Η Eurobank στον Έβρο: Δημογραφικό, Επενδύσεις και Τοπική Ανάπτυξη», κατά την οποία παρουσιάστηκαν οι δράσεις της σε ό,τι αφορά στην απασχόληση και κατ’ επέκταση στη συγκράτηση του πληθυσμού στην ακριτική περιοχή.

Ο Δήμαρχος, ο οποίος παραβρέθηκε χθες στην Αλεξανδρούπολη, συγχάρηκε τον Πρόεδρο για τις πρωτοβουλίες της Τράπεζας, υπογραμμίζοντας τον κοινωνικό ρόλο που διαδραματίζει, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην αναπτυξιακή πορεία ολόκληρης της Θράκης, ενώ πρότεινε, η επόμενη εκδήλωση να γίνει στην Ξάνθη.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα