Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Άρπαξε φωτιά σταθμευμένο ΙΧ στο Νοσοκομείο

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Άρπαξε φωτιά σταθμευμένο ΙΧ στο Νοσοκομείο

Στις φλόγες τυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης (17/01) ένα ΙΧ αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Η φωτιά έγινε άμεσα αντιληπτή και ενημερώθηκε η Πυροσβεστική, η οποία έσπευσε άμεσα στο σημείο προχωρώντας στην κατάσβεση πριν η φωτιά επεκταθεί απειλητικά.

Η Διευθύντρια του ΓΝΞ Ξάνθης μάλιστα, Ελένη Ροφαέλα έσπευσε να ευχαριστήσει την Πυροσβεστική για την άμεση επέμβασή της. 




«Με αφορμή την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε σταθμευμένο όχημα Ι.Χ. εντός του αύλειου χώρου του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης σήμερα 17/01/2023, η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης, για την άμεση κινητοποίησή της και ιδιαίτερα το πυροσβεστικό προσωπικό που συμμετείχε στην επιχείρηση, προκειμένου κατασβησθεί η πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε από αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμή λόγους,  και να αποτρέψει  την επέκτασή της. Αισθανόμαστε ευγνώμονες για τη συνεργασία και τις υπηρεσίες του πυροσβεστικού Σώματος Ξάνθης» τονίζει χαρακτηριστικά η ίδια. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα